Om Oslolunsj

OM OSLOLUNSJ

Oslolunsj er et lunsjkonsept for mellomstore og store bedrifter i Oslo som ikke har egen kantine.

Oslolunsj har sitt utspring fra cateringfirmaet Rockekokker, som har hovedkjøkken på Lamberseter. Derfra leverer vi daglig store lunsjbuffeter til flere kantiner i Oslo. Våre kantiner har fokus på sunn, smakfull og variert mat laget fra bunnen av på gode råvarer. Vi tar ingen snarveier. Derfor har vi de mest fornøyde kundene.

Siden vi allerede leverer store lunsjbuffeter til flere kantiner, kan vi tilby det samme utvalge til bedrifter. I 2014 startet vi derfor med utkjøring av lunsj. Tilbudet har vist seg så populært, at vi stadig må skalere opp produksjonen, slik at vi kan holde tritt med våre høye krav til smak og kvalitet.

Vil du prøvesmake vårt lunsj, eller vite mer om oss? Ring, skriv, eller kom innom kantinen på Westerdals Høyskole i Maridalsveien 17 D i Vulkanområdet. Der er det åpent for alle.

 

CATERINGMENY

Oslolunsj er en del av cateringfirmaet Rockekokker. Vi leverer alt fra julemat til festmat, og hvis dere trenger lokale har vi det også. Finn ut mer med å trykke her.

 

 

 

 

Dette mener våre kunder:

«Både ansatte og kunder er meget fornøyde med lunsjen vi får fra Oslolunsj. Maten er næringsrik, sunn , variert og ikke minst innbydende og delikat lagt opp. Lunsjen er nå så beryktet at kundene og samarbeidspartnerne våre velger å legge møtene rundt lunsjtider for å få seg et ekstra godt måltid.»

– Kristin Hellebust, Storm Studios AS og Nordisk Film Shortcut AS

 

«Vi er veldig fornøyde med lunsjen, variert, sunn og utrolig god»
– Mona Larsen, NOR AS

«Vi er superfornøyd med lunsjen vi får fra Oslolunsj, den er variert, smakfull og det er så mye godt å velge mellom hver eneste dag.»

 – Helge Nerås, EnklerValg

 —

«Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på maten og nivået på råvarene fra dere, og det er god stemning på kontoret når det banker på døra kl 11.30»
– Egil Stene-Johansen, Daglig leder i Unfold AS

 

«Vi er kjempefornøyd med maten fra Oslolunsj! Variert, næringsrikt og veldig godt! Anbefales!»

– Tora Bjørnøy Lalim, PLAN-B

oslolunsj logo

Ring oss på 22 33 11 00 

Eller send en mail til catering@rockekokker.no

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com