Hver dag serverer vi en lunsj med ditt valg av enten dagens kjøttrett, eller dagens vegetarrett (markert i meny under), samt tilbehør.

Meny 24-28 august

Mandag:
Fransk svinegryte med rotgrønnsaker, creme fraiche og eple.
Bønnecassoulet med sopp og rotgrønnsaker (Vegetar)
Bakt småpotet
Aspargesbønnesalat med rødløk og persille

Tirsdag:
Meksikansk kyllinglår med grillede grønnsaker
Tomatisert bulgur
Kikertcurry (vegetar)
Spicy råkost med feta

Onsdag:
Høyrygg fra frittgående storfe med soya og sitron
Vegetarwok (vegetar)
Ris
Tabboulehsalat

Torsdag:
Cottage pie med blomkåltopping
Gardeners pie (vegetar)
Potetbåter med urter og epleciderdressing
Pastasalat

Fredag:
Kjøttboller i spicy saus (vegetarboller til vegetarer)
Sennepsmarinerte kyllingvinger
Ratatouille
Saltbakte amandinepoteter
Butter bean salat med syltede grønnsaker