Leie lokaler?

Vi kan tilby et bredt spekter av lokaler for alle typer arrangementer


kan tilby festlokaler, selskapslokaler, konferanse lokaler, i det hele tatt alle typer lokaler som egner seg  til kurs, konferanser, møter, kickoff, produktlansering, bryllup , dåp, konfirmasjon, minnestund, sommerfest, juleselskap og andre typer eventer.  Vi tilbyr komplett oppfølging fra bestilling til etterarbeid, enten det er dag- eller kveldsarrangement. Våre lokaler har ulike størrelser, noen med store tilgjengelige uteområder, og andre med  takterrasse. Uansett så vil våre medarbeideres være behjelpelig med utforming og planlegging av deler eller  hele arrangementer, enten det er tips til servering eller teknisk gjennomføring

Lille Oslo drifter også kaféen på Popsenteret som er åpen lørdag og søndag fra klokken 12.00-17.00. Vi serverer toast, sandwicher, salater, suppe, bakevarer og kaker. Hyggelige priser og alle rettigheter.

Ønsker du å arrangere barnebursdag på Popsenteret så har vi en egen meny for barnebursdager, se under menyen på venstre side. Ta ellers kontakt på email post@lille-oslo.no eller telefon 22 33 11 00 for å avtale.

Se vår nydelige cateringmeny her.

Du kan velge mellom følgende lokaler: 

Lille Oslo – Popsenteret – 1 etg

Vårt største lokale. Med egen konsertscene, stor bar og tilknyttet uteområde, gir det mange muligheter til ditt arrangment. 0-240 gjester, ikke lov med medbrakt drikke.

les mer her →

Lille Oslo – Popsenteret – 4. etg

Topp etasjen vår er den perfekt seminar- og selskapsarena. Her er du på taket av urbane Grünerløkka, med alle fasiliteter tilgjengelig. 0-150 gjester.

les mer her →

Nedre gate 7

Nedre Gate 7 består av en vakker teglestein murgård fra 1899. Lokalene er intime og trivelig, så selv en gruppe på bare 20 personer vil føle seg hjemme her. 0-100 gjester, medbrakt alkohol er lov.

les mer her →

Ringnes festsal

De historiske og storslåtte lokalene på Grünerløkka er en perfekt ramme for smakskurs som «Øl med kniv og gaffel», så vel som formelle selskaper.

les mer her →

SALT

I hjertet av Oslo, ligger SALT med våre tre forskjellige badstuer. SALT kan brukes som en annerledes ramme for ditt event og passer ypperlig både for private og bedriftsarrangementer

les mer her →

Torggata bad

Torggata bad ligger i hjerte av Oslo sentrum og inneholder en rekke flotte, nyoppussede selskapslokaler med eksklusiv fremtoning. Lokalene er egnet for gjester fra 75 – 250 personer.

les mer her →

Husebybaken 28 – Montebello-View

Lokalene ligger på på toppen av Montebello med utsikt over hele Oslo. Her kan du leie alt fra små intime lokaler til møte eller kick-off til store konferanser for hundrevis av deltagere.

les mer her →

Quadis

Qadis er det soleklare valget for deg som vil arrangere århundrets bursdagsfeiring, firmafest eller feire andre store begivenheter. Her finnes det mulighet for lukkede arrangementer for opp til 100 personer. Er dere ikke fullt så mange går det selvsagt fint å booke et bord til deg og vennene dine. Her finnes alle muligheter!

les mer her →

OCEAN ADVENTURE YACHTING

tilbyr fjordcruise i Oslo. Forslag til turer kan være Bygdøy, Indre Oslofjord, Villa Malla, Oscarsborg, Kjeholmen, Middagsbukta (Bærum), Dyna Fyr, Hovedøya, mm.  Skal du ha et kick-off, sommerfest, bursdag, firmaevent, bryllup eller andre typer av festligheter, har vi det perfekte selskapslokalet.

les mer her →

Kontakt

Ønsker du å få et uforpliktende tilbud på leie av lokaler så ta kontakt med Jan Roar på:

22 33 11 00 eller sende en

til post@lille-oslo.no

 

Du kan alternativt fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg: