Norges beste leverandør av lunsj og catering

For å kunne tilby mat av ypperste kvalitet er vi avhengige av dedikerte og profesjonelle leverandører. Vi samarbeider tett med en rekke lokale produsenter, som hver for seg oppfyller våre strenge krav til produksjonsmetoder, smak, ferskhet og leveringsdyktighet. Vi vet hvem som lager maten vår, derfor er vi sikre på at den er naturlig, ikke har reist for langt, ikke er full av sprøytemidler – og at den er laget med kjærlighet. Hver dag jobber vi med å forbedre og utvikle vårt retter, for å kunne fortsette å servere vår gourmet mat. 

LUNSJ

Vi sørger for å sikre deg og dine medarbeidere en næringsrik, velsmakende og variert lunsj gjennom hele uken. Alle retter blir tilberedt samme dag av ferske råvarer, helt fritt for halvfabrikata. Våre kokker har erfaring fra noen av Skandinavias fremste restaurantkjøkken, og vi tar lunsjen din på alvor. Du kan bestille for en dag eller flere dager, – alt etter ønske og behov.

Catering meny

Vi leverer catering til overtidsmat, kick-off, julebord, årsavslutninger og fødselsdager. Våre fagkokker komponerer flerretters middager, tapas, fingermat, desserter og kaker. Fortell oss hva du ønsker, så gir vi deg flere forslag til en smaksopplevelse!