Sjekk ut våre cateringmeny:

Alle prisene er uten mva.

Minimumsbestilling er 20 personer per meny. Bestillingsfrist er 3 dager i forveien.
Trykk på pluss tegnet under.

Lunsjmeny

Lunsjmenyer OsloLunsj 2019

Lunsjbuffet standard:
“En fullverdig lunsjbuffet med variert varm og kald mat. 3 forskjellige varme retter og 3 forskjellige salater.
Sammensatt kost av sunne råvarer tilberedt fra bunnen av. Ny meny hver eneste dag!”
Kr 86,- ved 30 eller flere ansatte, gjelder fast levering minimum 3 dager pr uke.
Kr 96,- ved bestilling fra 10 til 29 ansatte.

Lunsjbuffet liten:
“En litt mindre lunsj, med samme gode varierte mat som standard størrelse.
Fin litt tidligere på dagen, eller mellom andre måltider.”
Kr 79,- ved 30 eller flere ansatte, gjelder fast levering minimum 3 dager pr uke
Kr 86,- ved bestilling fra 10 til 29 ansatte.

Verdilunsj standard:
“Enklere, billigere, og godt for miljøet! Samme hjemmelagde mat, men uspesifisert meny.
Inneholder valg av enten kjøtt eller vegetarrett, en karborett (Ris/potet/pasta), en salat og ferskt landbrød.
Kr 74,- Minimumsbestilling for levering er 10 stk

Verdilunsj liten:
“Vår aller billigste varmlunsj! Inneholder samme variasjon av retter som standard verdilunsj, men med litt mindre porsjoner.”
Kr 59,- minimumsbestilling for levering er 10 stk

Brunsjbuffet:
“Et utvalg av både deilig oppskåret og hjemmelaget pålegg.
Serveres med div ferskt brød, dagens egg, salater, frukt, grønnsaker og dressinger.»
Kr 86,- ved 30 eller flere ansatte, gjelder fast levering minimum 3 dager pr uke.
Kr 96,- ved bestilling fra 10 til 29 ansatte.

Salatbuffet:
«Salat med forskjellige grønnsaker, gryn, bønner/linser. Protein som varierer mellom egg, skinke, kylling.
Lag din egen favorittsalat fra utvalget av tilbehør. Mange muligheter for å skreddersy det slik som akkurat du ønsker det»
Kr 86,- ved 30 eller flere ansatte, gjelder fast levering minimum 3 dager pr uke.
Kr 96,- ved bestilling fra 10 til 29 ansatte.

Alle priser er eks mva.

Julemeny

Julemeny

Vi lager den beste julematen basert på god og næringsrik mat. Vi bruker først og fremst leverandører som vet å ta vare på kvalitet i alle ledd. F eks er ribben er levert av Gla’ gris fra Rakkestad. Røkt eller urøkt pinnekjøtt av lam fra Imsdalen. Julepølse og medisterkaker fra Østfolds beste slakter og pølsemaker. Maten tilberedes av glae’ kokker som har den største respekt for råvarer og julematradisjoner.

(Brunsj servers frem til 15:00)

Julebrunsj medium kr 198,-
Ribbe
Medisterkaker  (me)
Julepølse (me)
Surkål (su)
Rødkål (su)
Mandelpotet
Julesaus (me, gl, sen)
Tyttebær (su)
Grov sennep (sen, su)
Tomatsild (fi, su)
Sursild (fi, su)
Potetsalat (su, hv)
Sylte
Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)

Julebrunsj stor kr 289,-
Ribbe
Medisterkaker (me)
Julepølse (me)
Surkål (su)
Rødkål (su)
Mandelpotet
Julesaus (me)
Tyttebær
Grov sennep (sen)
Røkt laks (fi)
Tomatsild (fi, su)
Sursild (fi, se)
Eggerøre (eg, me)
Potetsalat (sen, eg, me)
Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)
SylteRiskrem med rød saus (me, su)

Ribbetallerken – kr 339,-
Sprø svineribbe
Rødkål (su)
Surkål (su)
Poteter
Epler og svisker (su)
Medisterkake (me)
Julepølse (me)
Julesaus med enebær (sen, me, gl)

Pinnekjøtt – kr 399,-
Pinnekjøtt
Vossakorv
Rotmos
Mandelpotet
Pinnekjøttsjy

Juletallerken kr 419,-
Pinnekjøtt
Vossakorv
Pinnekjøttsjy
Sprø svineribbe med rødkål (su)
Medisterkake (me)
Julepølse
Surkål (me, su)
Mandelpoteter
Julesaus med enebær (sen, me, gl)
Eple og sviske kompott (su)Rotmos (me)
Tyttebær (su)
Sjy

Juletapas Stor kr 439,-
Juleglasert porkbelly med krydret surkål (su)
Andeconfit med krydderkål (su)
Medisterboller i fløtesaus (me, sen)
Urøkt karvepølse på spyd med glaserte beter (mr, su)
Varmrøkt ørret med pepperrot (fi)
Lefserull med sennep og sylte (gl, sen, me)
Hjemmegravet laks med dill, akevitt og fennikelfrø (fi, sul)
Dillstuede poteter (me)
Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)
Dressinger og brød (gl, eg, su)
Riskrem med rødsaus

 

Juletapas Liten kr 329,-
Andeconfit med krydderkål (su)
Medisterboller i fløtesaus (me, sen)
Urøkt karvepølse på spyd med glaserte beter (me, su)
Lefserull med sennep og sylte (gl, sen, me)
Hjemmegravet laks med dill, akevitt og fennikelfrø (fi, sul)
Dillstuede poteter (me)
Vintersalat med sennepsvinaigrette (su, sen)
Dressinger og brød (gl, eg, su)

Dessert
Riskrem med rødsaus (Me) kr 68,-
Sjokolade mousse med sorbet (Me, E) kr 98,-
Pasjonsfrukt panna cotta med friske bær (Me) kr 98,-
Crème brûlée og husets sorbet (Me, E) kr 98,-

 

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,
E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt

Spansk tapas

Vår spanske tapas er laget med varmen fra middelhavet i tankene. Vi bruker autentiske råvarer på en litt annerledes måte for å lage en smakfull sammensetning av retter. Vi legger igjen mye ære i smakene for å lage denne menyen som kan passe til et hvert arrangement. 

 

Spansk tapas M 239,-
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (Me)
Spansk omelett med potet og løk. (E)
Kylling med sitrongress og chili på spyd. (Su, Fi, N)
Gratinert chevre med valnøtt og honning på toast. (Hg, Me, V)
Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk (Fi, Su, S, So)
Patatas bravas. (E, Se, Su)
Spanske, marinerte oliven (Su)
Hummus med bakte gulrøtter. (S, Su)
Hjemmelaget aioli. (E, su, se)
Landbrød fra Åpent Bakeri (Hg)

Spansk tapas L 299,-
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (Me)
Spansk omelett med potet og løk. (E)
Kylling med sitrongress og chili på spyd. (Su, Fi, N)
Gratinert chevre med valnøtt og honning på toast. (Hg, Me, V)
Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk (Fi, Su, S, So)
Svineside med lun eplesalsa og puffet bygg. (So, Su)
Patatas bravas. (E, Se, Su)
Chorizo og aromasopp på spyd. (Me, su)
Lefserull med laks, syltet rødløk og kremost (Hg, su, me, fi)
Spanske, marinerte oliven (Su)
Hummus med bakte gulrøtter. (S, Su)
Hjemmelaget aioli. (E, su, se)
Landbrød fra Åpent Bakeri (Hg)

Spansk tapas XL 359,-
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (Me)
Spansk omelett med potet og løk. (E)
Kylling med sitrongress og chili på spyd. (Su, Fi, N)
Gratinert chevre med valnøtt og honning på toast. (Hg, Me, V)
Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk (Fi, Su, S, So)
Svineside med lun eplesalsa og puffet bygg. (So, Su)
Patatas bravas. (E, Se, Su)
Chorizo og aromasopp på spyd. (Me, su)
Lefserull med laks, syltet rødløk og kremost (Hg, su, me, fi)
Bulgursalat med soltørket tomat, kapers og middelhavsurter. (HG, Su)
Spanske, marinerte oliven (Su)
Hummus med bakte gulrøtter. (S, Su)
Hjemmelaget aioli. (E, su, se)
Landbrød fra Åpent Bakeri (Hg)

 

 

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,
E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt

Asiatisk tapas

Gjennom gjentakende besøk til Sørøst-Asia og etter mange års erfaring på noen av de flotteste asiatiske restaurantene i byen har noen av kokkene våre tilegnet seg en gane, som gjør det mulig å lage mat som er så nært autentisk thaimat som det går an å servere i Norge. Vi lager en fantastisk Thai-inspirert tapasbuffet som både ser flott ut og smaker utrolig.  Passer kjempebra på alle slags arrangementer fra grillfest og utdrikningslag til konfirmasjon og bryllup.

 

Asiatisk Tapas M 249,-
Pulled pork med hoisin og sitrongress (So, Hg, su)
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne (Hg)
Kyllingspyd med sataysaus (F, su, n)
Ribbe med 3 flavour sauce (Su, so, hg, f)
Jasminris

Vegetariske vårruller (Hg)
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller (Su)
Rekechips (Sk, hg)
Lys, syrlig rekechipsdip (Su)

Asiatisk Tapas L 309,-
Pulled pork med hoisin og sitrongress (So, Hg, su)
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne (Hg)
Kyllingspyd med sataysaus (F, su, n)
Ribbe med 3 flavour sauce (Su, so, hg, f)
Jasminris
Lettgrillet ørret med soya, lime og mango (F, su, hg, so)
Papayasalat med reke og peanøtter (Sk, fi, n, su)

Vegetariske vårruller (Hg)
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller (Su)
Rekechips (Sk, hg)
Lys, syrlig rekechipsdip (Su)

 

Asiatisk Tapas XL 379,-
Pulled pork med hoisin og sitrongress (So, Hg, su)
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne (Hg)
Kyllingspyd med sataysaus (F, su, n)
Ribbe med 3 flavour sauce (Su, so, hg, f)
Jasminris
Lettgrillet ørret med soya, lime og mango (F, su, hg, so)
Papayasalat med reke og peanøtter (Sk, fi, n, su)
Blåskjell med kokosmelk, sitrongress og ingefær (Bl)
Langbønnesalat med ristet chili og hvitløkdressing

Vegetariske vårruller (Hg)
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller (Su)
Rekechips (Sk, hg)
Lys, syrlig rekechipsdip (Su)

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,
E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt, BL: bløtdyr

Combo tapas

Combo
Combo tapas M 269,-
Spansk:
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (me)
Kylling med sitrongress og chili på spyd (su, fi, n)
Bulgursalat med soltørket tomat og urter (hg, su)
Hummus med bakte gulrøtter (su, s)
Hjemmelaget aioli (su, se, e)
Landbrød fra Åpent Bakeri (hg)

Asiatisk:
Pulled pork med hoisin og sitrongress (so, su, hg)
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne (hg)
Lettgrillet ørret med mango, ponzusaus og sesamagurk (f, su, hg, so)
Jasminris
Vegetariske vårruller (hg)
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller (hg)

Combo Tapas L 369,-
Spansk:
Kjøttboller i tomatsaus med harissa (me)
Kylling med sitrongress og chili på spyd (su, fi, n)
Lefserull med laks, syltet rødløk og kremost (fi, hg, m)
Bulgursalat med soltørket tomat og urter (hg, su)
Patatas Bravas (su, se, e)
Hummus med bakte gulrøtter (su, s)
Hjemmelaget aioli (su, se, e)
Landbrød fra Åpent Bakeri (hg)

Asiatisk:
Pulled pork med hoisin og sitrongress (so, su, hg)
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne (hg)
Ribbe med 3 flavour sauce (su, so, hg, f)
Lettgrillet ørret med mango, ponzusaus og sesamagurk (f, hg, so, su)
Jasminris
Rekechips (hg, sk)
Lys, syrlig rekechipsdip (su)
Vegetariske vårruller (hg)
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller (su)

Grillmeny

Burgergrill 239,-
Div Burger (m)
Potet
Brød (hg)
Bacon
Ost (m)
Sopp/løk
Paprika (su)
Coleslaw (su, se, e)
4xdressing (su, se, e, m)
Salatmix
Agurk/tomat

Pølsegrill 239,-
Div pølser (m)
Brød (hg)
Lompe (hg)
Pico de gallo (su)
Potetsalat (su, se, e)
Hurtigsyltet agurk (su)
Pepperfrukt relish (su)
Coleslaw (su, se e)
Revet Ost (m)
Tzatziki, aioli, sennep, ketchup (su, se, e, m)

Kan kombineres pølse/burger 249

Grilli con carne 349,-
Grillet Torskerygg i bananblad (f, su)
Spareribs med 3 flavoursaus (so, su, f)
Kyllinglår med hvitløk og koriander 
Sommersalat med fenikkel, asparges og syltet papaya (su)
Biffsalat med mynte og crying tiger saus (f, sl)
Asiatisk BBQsaus (s,su)
Landbrød fra Åpent Bakeri (hg)
aioli (se,eg,su)

Meatlovers BBQ 489,-
Helgrillet gris eller lam med Rockekokkers special rub og Jack Daniels Glaze (se, su)
Slow cooked ribs (okse eller baby back) med hjemmelaget bbq (su)
Chilipølser (m)
Laksepapillotte med purreløk og sitronsmør (m, f)
Entrecote med gremolata og olivensmør (m, su)
Potetsalat (su)
Ratatouille
Grillet landbrød (hg)
Coleslaw (e, su, se)
Sommersalat med fenikkel og asparges (su, se)
Bbqsaus (su)
Aioli (se, su, e)

 

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,

E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt

A la carte

Oslolunsj Standard 96,- Oslolunsj Liten 86,-
Lunsjbuffet består av 3 varmretter (kjøtt, fisk eller vegetar, tilbehør som potet, pasta o.l, se dagens meny)
2 komponerte salater, 1 grønn salat med tomat og agurk, brød fra åpent bakeri, aioli og humus.

Oslomiddag 139,-
*Middagsbuffet består av det samme som lunsj, pluss en ekstra kjøttrett,
bestiller du både lunsj og middag til samme dag, lager vi en egen middagsmeny.

Asiatisk middag 179,-
Kylling i gul curry med jasminris og papayasalat  (su, f) 169.-

Høyrygg i rød curry med jasminris og papayasalat (su, f) 169.-

3 Retters lavpris 279,-
Forrett
Blomkålsuppe med parmesanstekte krutonger, urteolje og fevebønner. (m, hg)

Hovedrett
Grillet svinenakke av gladgris, med småpoteter, sennepssjy, norske rotgrønnsaker og glasert sopp. (se, m)
alternativt
Bakt Laks med Spisskål, småpotet, crudité og soyanoisette. (f, m, so, hg)

Dessert
Pannacotta med jordbærconsommé og vaniljeolje.(m)

 

TO & TRERETTERS FESTMAT Høst/Vinter 2019/20

Forretter
– Okse Carpaccio med semitørket cherrytomat, kapers, lagret Parmigiano Reggiano og estragonemulsjon (su, m)
– Lettrøkt laks med syrlig agurk, rugbrød, brunet smør og rømme (f, hg, su, m)
– Salat med grillet chevre, honningglasert valnøtter og havtornvinaigrette (m, v, su)

Hovedretter
– Ytrefilet av hjort med sellerirotpure, østerssopp, småpoteter og tyttebærsjy. (m, sel, su)
– Confitert andelår, gulrotpuré, krydderkål, rattepotet og honning/lime sjy. (m, su)
– Kveite med sprø serranoskinke, syltede beter, potetpuré og sitronhollandaise. (f, m, su)

Desserter
– Sjokoladekrem med kardemommecrumble og sorbet (m, hg)
– Pasjonsfrukt PannaCotta med friske bær (m)
– Crème brûlée og husets sorbet (m, e)

3 retter: 449kr

2 retter: 379kr

 

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,

E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt

Desserter

Riskrem med rødsaus (m, su) kr 68,-
Sjokoladekrem med kardemommecrumble og sorbet (m, hg, e,) kr 98,-
Pasjonsfrukt pannacotta med friske bær (m) kr 98,-
Crème brûlée og husets sorbet (m, e) kr 98,-
Dagens kake: “varierer mellom muffins, sjokoladekake, gulrotkake, brownies mm” – kr 29,- pr stk
Croissant: kr – 19,- pr stk
Dagens bakevarer  kr 29,-
Dekorert marsipankake – kr 59,-  (Bestillingsfrist 3 dager. Min 12 pers. Velg egen tekst eller bilde)

Fingermat

Våre flotte fingermatmenyer er tiltenkt arrangementer som ikke nødvendigvis trenger sitteplasser for bespisning, og når man ikke trenger å spise seg stappmett. Det kan passe flott som en introduksjon på festen, eller som et mellommåltid. Her får man en elegant buffet som er lekkert lagt opp og pyntet med mange forskjellige varianter av mat. Dette kan passe til mer formelle sammenkomster, eller som en uformell mingle»snack».

 

Spekemat 199,-
Italiensk spekepølse (su)
Modnet spekeskinke (su)
Husets modne oster (m)
Toast med brie, honning og valnøtt (hg, m, v)
Oliven  (su)
Aioli (su, se, e)
Hummus (s, su)
Landbrød (hg)
Flatbrød (hg)

Snacksmeny 119,-
3 typer Lefserull (hg, f, m)
Marinert oliven (su) 
Landbrød fra Åpent Bakeri (hg)
Aioli (e, su, se)

Snacksmeny 169,-
3 typer Lefserull (gl, f, me, su)
Marinert oliven (su)
Landbrød fra Åpent Bakeri (hg)
Aioli (e, su, se)
Vegetariske vårruller og dip 
Toast med brie, honning og valnøtt

Spansk fingermat M 229,-
Albondigas med spicy tomatsaus på spyd (m, sl)
Stekt chorizo og amandinepotet på spyd (su, m)
Scampispyd med hvitløk og persille (sk)
Marinerte oliven (su)
Lefserull med hummus og soltørket tomater (hg, su, se)
Landbrød (hg)
Aioli (se, e, su)

Spansk fingermat L 289,-
Albondigas med spicy tomatsaus på spyd (m, sl)
Stekt chorizo og amandinepotet på spyd (su, m)
Scampispyd med hvitløk og persille (sk)
Marinerte oliven (su)
Lefserull med hummus og soltørket tomater (hg, su, se)
Tortilla de patatas med karamellisert løk (e)
Grillet svineside med eplekompott (su, so, hg)
Landbrød (hg)
Aioli (se, e, su)

Asiatisk figermat M 229,-
Spyd med svinenakke og crying tiger saus (su, so, hg)
Kylling satay (su, n, f)
Scampispyd med hvitløk og chili (sk)
Rekechips (sk, hg)
Lys, syrlig rekechipsdip (su)
Vegetarvårruller (hg)
Hjemmelaget sweet chili saus (su)

Asiatisk fingermat L 289,-
Spyd med svinenakke og crying tiger saus (su, so, hg)
Kylling satay (n, f, su)
Scampispyd med hvitløk og chili (sk)
Rekechips (sk, hg)
Lys, syrlig rekechipsdip (su)
Vegetarvårruller (hg)
Hjemmelaget sweet chili saus (hg)
Pulled pork og hoisin i wonton”kopper” (su, so, hg)
Grillet ørret med Soya, lime og mango (f, su)

 

 

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,

E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt

Sandwich

Våre sandwicher er laget med superferskt brød fra åpent bakeri og helt nystekte baguetter. Vi smører ikke tykt på når vi sier at de er fylt med deilige hjemmelagde dressinger, freshe grønnsaker og kjempegodt pålegg. Her bestemmer du størrelse, brødtype og innhold selv, så er du sikker på at du får variasjon og din egen favoritt.

 

Sandwich
Liten kr 59,- per stk 

Stor kr 78,- per stk
(Minimumsbestilling er 10 stk)
Velg mellom foccatia, fin/grov baguette eller landbrød.

Salami, brie og grillet paprika (hg, su, m, e, se)
Tunfisksalat med sriracha og syltede grønnsaker (hg, f, su, se, e)
Kyllingsalat med spicy aioli og rødløk (hg, se, su, e, sl)
Serranoskinke, parmesan og aioli (hg, su, se, e, m)
Soltørket tomat, feta og hummus (hg, su, s, m)
Ost, røkt skinke og aioli (

 

ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,

E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt

Wraps

Våre wraps har vært en kundefavoritt helt siden vi startet produksjonen. Masse deilig fyll tilpasset forskjellige ganer. En liten wrap er et fantastisk mellommåltid og en stor wrap en fyldig, enskel digg lunsj. Vi lager innholdet selv, pakker det inn i en delikat, myk hvetetortilla og pakker de individuelt på bestilling. På den måten er vi sikre at man ikke får den «dvaske» følelsen av ei ferdigmekka lefse.

 

Wraps
Liten kr 59,- per stk (Minimumsbestilling er 10 stk) +10kr for glutenfri
Stor kr 78,- per stk
Chilimarinert kylling, syltet agurk og gulrot og chilimajo
Pulled pork, hoisin, hjemmesyltede grønnsaker og sesam
Hummus, feta og hvitløk -og urtemarinerte bønner
Laks, tzatziki og dillagurk
Thaikylling med cashewnøtter, kokosdressing og koriander
Tacokjøtt, salsa, syltede grønnsaker, marinerte røde bønner og nachos

Salater

Salatene fra OsloLunsj er bestemt laget for å inneholde alt man trenger i en salat; chunk, chew, crisp og digg. Vi bruker de ferskeste salatene og grønnsakene, topper med deilig tilbehør og serverer sammen med en dressing som komplimenterer alt. Salatene serveres selvfølgelig med ferskt brød fra Åpent Bakeri, og er tiltenkt en fullverdig lunsj.

 

Salater 98,- per stk
(Minimumsbestilling er 10 stk)
Serveres med dressing og ferskt landbrød fra Åpent Bakeri.

Gresk salat med tzatziki, feta og oliven

Salat med røkt skinke, ost og aioli

Salat med chevre, valnøtter og honning

Salat med pulled pork, hoisin og hurtigmarinerte grønnsaker

Caesarsalat med kylling, bacon og parmesan (129,-)

Kaker / frukt

Fruktfat oppkuttet – kr 39,- pr porsjon
Frukt kurv, assortert – kr 20,- pr gjest
Dagens kake: “varierer mellom muffins, sjokoladekake, gulrotkake, brownies mm” – kr 29,- pr stk
Croissant: kr – 19,- pr stk
Dagens bakevarer – kr 29,-
Dekorert marsipankake – kr 59,-  (Bestillingsfrist 3 dager. Min 12 pers. Velg egen tekst eller bilde)

Drikke

Kaffe “25” – kr 390 “for 5 liter, ca 25 kopper”
Kaffe “100” – kr 980 “for 20 liter, ca 100 kopper”
Kaffe og te dagspakke kr 59,- per person
Mineralvann 1/2l: kr 46,- pr stk
Smoothies – Våre hjemmelagde supersmoothies.
Lages av kun frukt og bær, yoghurt og tilsettes ørlite agavesirup for smakens skyld. 
Kr 38 pr stk

Konferansemeny

KONFERANSEMENY

Liten pakke 119,-
Dagspakke med kaffe/te, isvann
Fruktfat og kaker/bakevarer

Medium pakke 199,-
Dagspakke med kaffe/te, isvann
Fruktfat og kaker/bakevarer.
Sandwich eller wraps.

Stor pakke 229,- ( +39 for varmlunsj)
Dagspakke med kaffe/te, isvann.
Fruktfat og kaker/bakevarer
Lunsj sandwicher eller wraps med mineralvann.
Ønskes varmlunsj istedenfor sandwich/wraps tilkommer 39,-

Full pakke 349,-
Dagspakke med kaffe/te.
Frokost med sandwich eller wraps.
Fruktfat og kaker/bakevarer.
Varmlunsjbuffet, med mineralvann.

Tilleggsprodukter:
Kaffe/te dagspakke 49,- pr pers.
Kaffe/te 25,- pr kopp
Kake 35,-
Fruktfat 39,-
Sandwicher/wraps/salat 89,-
Crossiant/pan chocolate 28,-
Assortert mini crossianter 19,-
Brus 38,-
Smoothies 38,-
Nøtter 35,-

Prisene er eks. mva.

 

Trenger du konferanse lokaler, les mer her.

Mannskap, utstyr og frakt

Papptallerken, kopp, gaffel, kniv: kr 1 pr stk. “eks 1 tallerken, 1 kniv, 1 gaffel = 3 kr”.

Kokk – kr 3.500,- pr stk
Servitør – kr 2.500,- pr stk
Bartender – kr 2.500,- pr stk
Stor gassgrill – kr 1.500,- pr stk
Grill til hele dyr – kr 1.800,- pr stk
Grilltelt – kr 800,- pr stk
Glass, bestikk o.l. fra kr 45,- pr gjest

Utkjøring/Frakt: kr 178 “I Oslo by. 390 kr timen utenfor Oslo by.”
Utkjøring/Frakt: kr 390 “Utkjøring etter kl 18:00 -07:00 og i helgen.”
Retur/henting av matkasser/varmekasser: kr 100 “Retur ved ny levering er gratis.”
Returadresse for mat- og varmekasser: Herslebsgate 1. Settes til venstre for hovedinngangen.