Lunsjmeny

buffet OL

Lunsjbuffet fra Oslolunsj

Hver dag kjører vi ut sunn lunsj til flere bedrifter i Oslo. Menyen er en stor og variert lunsjbuffet som tar hensyn til de fleste allerigier og matintoleranser. Vi leverer både til firma med og uten kantiner. Hvis dere ønsker å bestille overtidsmat, er det mulig å gjøre det senest kl 22 dagen før. Utover den daglige lunsjmenyen under, kan man bestille håndmat som sandwicher, wraps og baguetter.

Hver dag kjører Oslolunsj følgende til bedrifter:

  • Tre varme retter – to av rettene kan være kylling, kjøtt eller fisk, mens den siste alltid er vegetar.
  • Tre forskjellige salater – dette kan foreksempel være cæsarsalat, røbetsalat med feta, romanov med linser mm.
  • Brød fra åpent bakeri – landbrød.
  • Dressinger – aioli og andre dressinger tilpasset dagens meny.

 

 

– MENYER –

UKES MENY

Fre 13 april

  • Sennepsstekt kylling (sen, hv)
  • Gresk omelett (me, hv)
  • Kjøttboller i spicy tomatsaus (hv, sel)
  • Patatas bravas (egg, su, hv i dressing)
  • Salatmix
  • Kikertsalat med sylta rødløk, soltørket tomat, oliven og ruccula (su)
  • Rissalat

 

Mandag 16 april

  • Paprikash (hv, su, me)
  • Marinert couscous med dampede grønnsaker (gl)
  • Bacalao (su, fi, hv)
  • Salatmix
  • Isberg, grillet mais og squash med persille og chili
  • Sorte bønner, grillet søtpotet og basilikumyoghurt (me)

 

Tirsdag 17 april

  • Oksegryte med øl, løk og sopp (su, hv)
  • Potetmos (sen)
  • Laksekarbonader med kremet kål (hv, me)
  • Salatmix
  • Bakte beter med yoghurt, spinat og ristede kjerner (me)
  • Bulgur tabbouleh (gl, su)

 

Onsdag 18 april

  • Røkt svinekam og surkål (su)
  • Dampet småpotet med persilleolje
  • Grønnsaksgrateng (hv, gl)
  • Salatmix
  • Rødkål, revet gulrot, sitron, ristet mandel og persille (su)
  • Grønne linser, pastinakk, pære og feta (me)

 

Torsdag 19 april

  • Marokkansk lammetagine (hv)
  • Mujadarrah
  • Kikertgryte med Ras al Hanout (hv)
  • Salatmix
  • Gresk salat med feta og oliven (su, me)
  • Røde bønner, brokkoli, yoghurt, vårløk og rosiner. (su, me)

 

Fredag 20 april

  • Lasagne (gl, hv. me)
  • Gratinerte grønnsaker med parmesan (gl, hv)
  • Hvitløksbaguette (gl, hv, me)
  • Salatmix
  • Aspargesbønner med gremolata (su, hv)
  • Caesarsalat (eg, sen, fi, su, hv, me, gl)

 

Arkiv
Print meny

Ring oss på 22 33 11 00 

Eller send en mail til catering@rockekokker.no

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com