Lunsjmeny

buffet OL

Lunsjbuffet fra Oslolunsj

Hver dag kjører vi ut sunn lunsj til flere bedrifter i Oslo. Menyen er en stor og variert lunsjbuffet som tar hensyn til de fleste allerigier og matintoleranser. Vi leverer både til firma med og uten kantiner. Hvis dere ønsker å bestille overtidsmat, er det mulig å gjøre det senest kl 22 dagen før. Utover den daglige lunsjmenyen under, kan man bestille håndmat som sandwicher, wraps og baguetter.

Hver dag kjører Oslolunsj følgende til bedrifter:

  • Tre varme retter – to av rettene kan være kylling, kjøtt eller fisk, mens den siste alltid er vegetar.
  • Tre forskjellige salater – dette kan foreksempel være cæsarsalat, røbetsalat med feta, romanov med linser mm.
  • Brød fra åpent bakeri – landbrød.
  • Dressinger – aioli og andre dressinger tilpasset dagens meny.

 

 

– MENYER –

UKES MENY

Man 17 sept

  • Kalkunbryst med urter og hvitløk og rotgrønnsaker
  • Bakte rosewaldpotet
  • Bacalao
  • Salatmix
  • Aspargesbønnesalat med sjalottløk og mynte
  • Couscoussalat

 

Tir 18 sept

  • Krydret svinekam med spicy kål
  • Couscous
  • Laks med sambal og quinoagrønnsaker
  • Salatmix
  • Pastasalat
  • Byggryn, løpstikke, stangselleri, eple

 

Ons 19 sept

  • Lam Massaman
  • Ris
  • Kikertcurry
  • Salatmix
  • Agurksalat med sesam, ristet chili, kokos og ananas
  • Gulrot, mango, lime, mynte, koriander

 

Tor 20 sept

  • Cottage pie
  • Bakte grønnsaker med rosmarin og linser
  • Durumhvete med urter og hvitløk
  • Salatmix
  • Kikerter, rødløk, spinat, oliven
  • Tomatsalat med agurk, rødløk, persille, parmesan og krutonger

 

Fre 21 sept

  • Helgrillet Svinenakke med hemmelig BBq rub (sen, hv)
  • Crispy kylling (gl, su)
  • Mac’n’cheese (gl, me, hv)
  • Maiskompott
  • Salatmix
  • Coleslaw (eg, gl, sen)
  • Grillsalat med cherrytomat, vårløk og eplevinaigrette (su)

 

Man 24 sept

  • Karbonader med kremet sopp
  • Laks med linseragu
  • Bakt småpotet
  • Salatmix
  • Rissalat
  • Bulgursalat

 

Tir 25 sept

  • Bakt potet
  • Revet ost, bacon, skinke
  • Mais, rømme, salsa
  • Hvitløkssmør, kryddersmør
  • Salatmix
  • Gulrotsalat

 

Ons 26 sept

  • Kylling Tikka Masala
  • Ris
  • Aloo Gobi Masala
  • Salatmix
  • Fersk tomatchutney
  • Raita
  • Chopped salad

 

Tor 27 sept

  • Pølse
  • Potetstappe
  • Fiskekaker med bakte grønnsaker
  • Salatmix
  • Syltet agurk, syltet løk
  • Potetsalat, coleslaw

 

Fre 28 sept

  • Lasagne (gl, hv. me)
  • Gratinerte grønnsaker med parmesan (gl, hv)
  • Hvitløksbaguette (gl, hv, me)
  • Salatmix
  • Aspargesbønner med gremolata (su, hv)
  • Caesarsalat (eg, sen, fi, su, hv, me, gl)
Arkiv
Print meny

Ring oss på 22 33 11 00 

Eller send en mail til catering@rockekokker.no

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com